Maak een afspraak
binnenhuisarchitect binnenhuisarchitecten interieur stijlvol interieur interieurideeën

Neem een binnenhuisarchitect onder de arm

Je (ver)bouwproject toegevoerde waarde bieden, is kiezen voor een binnenhuisarchitect. Hij zorgt voor de finishing touch of tovert jouw interieur om in een echte eyecatcher.

Binnenhuisarchitect creëert een samenhangend verhaal

Een groot deel van je tijd spendeer je binnen, thuis of op de werkvloer. Een comfortabele woon- en werkomgeving is dus een must voor een aangename levenssfeer. Hoe ziet jouw interieur eruit? Ben je tevreden of kan het beter? Je verzamelde misschien allerlei leuke decoratie-ideeën, maar hebt geen idee hoe je deze combineert tot een stijlvol interieur.

Je (ver)bouwproject toegevoerde waarde bieden, is kiezen voor een binnenhuisarchitect.

Onze binnenhuisarchitecten luisteren graag naar jouw plannen en maken er één samenhangend verhaal van. Hun professionele advies tovert jouw interieur om tot een zalige plek om te vertoeven.

 

Tip: verzamel al je interieurideeën in een moodboard. Zo weten onze binnenhuisarchitecten precies wat jouw wensen en verwachtingen zijn.

 

Wat doet een binnenhuisarchitect?

Onze binnenhuisarchitecten bulken van expertise en vertalen jouw concept naar concrete mogelijkheden. Met een frisse en vernieuwende blik komen onze binnenhuisarchitecten tot nieuwe inzichten. Zo creëren ze het interieur van je dromen. In dit proces sta jij als klant altijd centraal. Jouw wensen en behoeften komen op de eerste plaats. Ons doel: jou ontzorgen, rust brengen en je laten thuiskomen in een gezellige thuis.

Onze binnenhuisarchitect adviseert op maat

Wanneer jij geen tijd hebt om alles zelf uit te pluizen, ondersteunen onze binnenhuisarchitecten je graag met hun inzichten:


 


  • Je krijgt een idee van duurzame en kwalitatieve materialen aan de juiste prijs

 

  • Je krijgt een klare kijk op de verhoudingen van de ruimtes.

 

  • Je ontvangt doordachte technische plannen waarop je alle sanitairaansluitingen, verlichtingspunten, stopcontacten en andere elektriciteitspunten gedetailleerd terugvindt.

 

  • Je mag rekenen op een centraal aanspreekpunt dat de werfopvolging verzekert tot in de kleinste details. 

 

 

Jouw voordeel: je krijgt een duurzaam resultaat en geniet nog lang van je tijdloze en sfeervolle interieur.

 

Op de werkvloer leggen we bijkomende accenten. De huisstijl van een bedrijf verandert regelmatig. Daarom is inspelen op het klantgevoel de focus in ons B2B-verhaal.

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Alle referenties