Maak een afspraak
interieurvormgeving interieur binnenhuisarchitecten stijlvol interieur tijdloos interieur

Interieurvormgeving: onze aanpak

Interieurvorm-
geving: onze aanpak

De interieurvormgeving van je woning, winkel of kantoor aanpakken, is een gericht proces dat we stap voor stap doorlopen. Daarbij koppelen we permanent naar jou terug. Alleen zo beantwoorden we aan jouw verwachtingen: een stijlvol interieur met pit.

 

Dit zijn de zes stappen:

Stap 1: kennismaking

 

We zitten samen en luisteren naar jouw verhaal. Zo leren we elkaar en je verwachtingen beter kennen. Jij ontdekt onze manier van werken en verneemt of je droom uitvoerbaar is binnen jouw budget.

 

Daarna volgt een persoonlijk samenwerkingsvoorstel over de interieurvormgeving voor jouw project. Dat bevat een overzicht van onze werkpakketten en uurlonen. Transparantie is daarbij het kernwoord.

 

 

Stap 2: ontwerp

 

Zie jij een samenwerking helemaal zitten? Dan gaan onze binnenhuisarchitecten aan de slag met jouw interieurvormgeving. Ze maken een professioneel ontwerp op, zowel digitaal als op A1-formaat.

Onze binnenhuisarchitecten gaan aan de slag met jouw interieurvormgeving.
Wil je nog enkele details finetunen en aanpassen? Dan is er altijd nog de grote aanpassingsronde om het ontwerp helemaal te stroomlijnen volgens jouw wensen en behoeften.
Vertrouw jij je interieurvormgeving aan ons toe?

Stap 3: kleur-, materiaal- en lichtadvies

 

De selectie van de juiste kleuren, kwalitatieve materialen en duurzame meubelen is de sleutel voor een optimale interieurvormgeving. Onze binnenhuisarchitecten adviseren je over de verschillende woonstijlen en slaan de handen in elkaar met gespecialiseerde meubelbouwers. Samen creëren wij jouw droominterieur op maat.


Stap 4: technisch plan

 

We brengen alle technische onderdelen van de interieurvormgeving in kaart: elektriciteits- en verwarmingspunten, lichtpunten en lichtcircuits, technische details van alarm, camera en toegangscontrole, loodgieterijvoorzieningen enzovoort.

Stap 5: prijsraming

 

Onaangename verrassingen met een (te) hoog prijskaartje? Niet bij Klokhuis Interieur. Dankzij het definitieve totaalontwerp en technische plan bieden wij jou een gedetailleerd kostenplaatje van je interieurvormgeving met een maximale benadering van onze oplevering.

Stap 6: werfopvolging (optioneel te beslissen)

 

Bij Klokhuis Interieur gaan we van steeltje tot kroontje. We tekenen originele ontwerpen, garanderen je een zorgeloze uitvoering en zetten in op een feilloze logistieke coördinatie. Zo volgen we de werven steeds nauwgezet op en verzekeren we je een perfecte afwerking. Bovendien kijken we alle facturen grondig na voor jij ze ontvangt. Vertrouw jij je interieurvormgeving aan ons toe? Dan garanderen we een stijlvol, tijdloos en leefbaar interieur, zowel voor je privéwoning als op de werkvloer. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw droominterieur!

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Alle referenties