Maak een afspraak
interieuradvies interieur binnenhuisarchitecten meubels op maat stijlvolle inrichting

Interieuradvies voor stijlvolle inrichting

Het team van Klokhuis Interieur geeft meer dan advies. Onze focus: interieuradvies met een plan. En dat voor projecten met en zonder ingrijpende verbouwingsnoden.

 

Onze focus? Totaalconcepten waarbij we jouw volledige project in handen nemen en een nauwgezette follow-up garanderen van a tot z.

 

Wil je toch interieuradvies over een welbepaald aspect zoals kleur, materiaal of licht? Dan kun je bij ons terecht voor interieuradvies. Onze binnenhuisarchitecten geven je advies en bieden oplossingen waar nodig.

Interieuradvies als toegangspoort naar stijlvol wonen

Na tientallen jaren ervaring zijn we bij Klokhuis Interieur experts in ons vak. Ons palmares? Interieuradvies voor vele uiteenlopende projecten, van B2C tot B2B.

 

 

De nauwe samenwerking van ons vierkoppige team resulteert in uitgebreide kennis en doet ons snel schakelen. Zo ondersteunen we je altijd snel en efficiënt.

 

 

Bij elk project dragen we vertrouwen en eerlijkheid hoog in het vaandel. We staan garant voor een perfecte uitvoering en zoeken oplossingen waar nodig.

Jouw wensen en verwachtingen staan centraal en liggen aan de basis van ons interieuradvies.

Interieuradvies met kennis van zaken

Wil jij graag een kast of ander meubel op maat van jouw woonkamer, keuken of slaapkamer laten maken? Geen probleem! Jouw wensen en verwachtingen staan centraal en liggen aan de basis van ons interieuradvies. We werken samen met verschillende schrijnwerkers en meubelmakers waarmee we nauwgezet de opmetingen en materialen bespreken om jouw meubels op maat te creëren.

 

Daarbij voert transparantie de boventoon. We nemen je daarom graag mee naar onze leveranciers. Zo zie en voel je alle materialen zelf. We brengen de verschillende productstalen samen en brengen zo ons interieuradvies tot leven. Zo vergelijk jij eenvoudig en snel de beste combinaties. Daarbij adviseren we je ook over de kwaliteit en duurzaamheid van de producten.

 

Meer bedenktijd nodig? Geen probleem. Neem de stalen mee naar huis en slaap er een nachtje over. Belangrijke beslissingen vragen tijd en kennis. We ondersteunen je graag met doelgericht interieuradvies.

 

Interesse in interieuradvies van Klokhuis Interieur? Neem dan snel contact met ons op.

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Alle referenties