Maak een afspraak

Renovatie leefruimte Meise

Fotograaf:
Stéphanie Mathias
Architect:
Klokhuis Interieurarchitecten
Omschrijving:
Na zelf de belangrijkste kamers te hebben ingericht, trok dit gezin jaren geleden in hun nieuwe woning.
In de drukte van het dagelijkse leven, bleef hun leefruimte op het gelijkvloers jarenlang onaangeroerd en ietwat "keuzeloos".
Tot de vrouw des huizes voorbij het kantoor van Klokhuis Interieurarchitecten reed en steeds concreter begon te dromen van een nieuwe inrichting van het gelijkvloers.

Het gezin nam contact op met ons en koos voor een doorgedreven verbouwing met Klokhuis.
We zorgden voor een nieuw ontwerp van keuken, zitruimte, eetruimte en bergruimte, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming.
Telkens garandeerden we 't open communiceren, de ervaren raad om hen te helpen bij het maken van nieuwe keuzes, het coördineren tussen alle partijen bij de uitvoering van de werken, ... 

Bij deze renovatie maakten we optimaal gebruik van de natuurlijke inval van 't daglicht, de combinatie van warme materialen en stijlvol meubilair waar dit gezin nog jaren van kan genieteten.
Ze zijn naar eigen zeggen "in de wolken" met het resultaat!
Terug naar overzicht
We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Alle referenties