Klokhuis Interieur Met Pit

Naar onze blog

Klokhuis Interieurarchitecten gaat voor een interieur dat afgestemd is op jouw persoonlijke leefwereld.

Wij voelen snel aan waar jij naartoe wil met je interieur en bepalen samen met jou tot in de kleinste details hoe je interieur er zal uitzien.

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus we nemen grondig de tijd om samen met jou alle wensen en behoeften te bespreken. We leren je niet alleen graag kennen, maar wisselen ook praktische inzichten uit. Zo creëren we samen een concept dat afgestemd is op jouw smaak. Hoewel onze creatieve kant graag het hoofd in de wolken steekt, blijven we met beide voeten op de grond en combineren we dit tot een praktisch leefbaar geheel. Daarbij zijn persoonlijke inleving, eerlijke feedback en productkennis zonder ego vanzelfsprekende waarden.

Klokhuis, de essentie

Onze aanpak kan het best vergeleken worden met het klokhuis van een appel. Al het overbodige wordt uit een ruimte gehaald, met het doel om tot de kern te komen. Van alles wat rond deze kern weer opgebouwd wordt, maken we dan weer een boeiend, samenhangend geheel. Het resultaat? Jouw interieur wordt een leefbaar en duurzaam verhaal.

Onze denkwereld

Licht, bruikbaarheid en eenheid zijn elementen waar wij veel waarde aan hechten. Met die bouwstenen scheppen we steeds een zekere verbondenheid tussen jou en je omgeving. Je hebt je eigen stijl die zich moet reflecteren in het interieur, daarom willen we je laten stilstaan bij de details. Op deze manier kan je er zo lang mogelijk van genieten. Wij werken vaak met hout, wit en antraciet voor een grotere, levendige ruimte. Deze combineren we steeds met een creatieve beleving naar jouw smaak. Eén of twee accentkleuren in de afwerking zorgen voor een speels, dynamisch interieur waarin leefbaarheid centraal staat. Op deze manier gaan functionaliteit en design hand in hand.

Van details tot totaalprojecten

Wij helpen je graag bij zowel privé-interieurs als professionele projecten. Naast totaalprojecten delen we onze visie ook graag met jou tijdens de aankleding van je interieur, denk hierbij aan de zoektocht naar de ideale stoel, een leuke 3D-wand of een andere eyecatcher. Regelmatig organiseren we ook inspirerende lezingen. We geven kleur- en maatadvies, bedenken concepten en helpen jou om de ideale mix te vinden aan interieurspullen. Voor deze projecten steken wij graag zelf de handen uit de mouwen.

Op zoek naar meer pit in je interieur?

We leren je graag kennen.

Je bericht is verzonden.