< Terug naar overzicht

Villa DH

Een moderne nieuwbouw woning gelegen op het platteland. Een inrichting met veel aandacht voor ruimtegevoel, focuspunten, warme materialen en noodzakelijke opbergmogelijkheden. De focus van deze leefruimte ligt op het contact met de grote tuin. Zowel de bureau, zithoek en leeshoek zijn gericht op contact met het buitenzijn. Klokhuis interieurachitecten ontwierp voor de zithoek een sober, strak tvmeubel waarbij de hoge kasten blind zijn ingewerkt in een voorzetwand.  Deze voorzetwand is sober opgevat en heeft de kleur van de aangrenzende muren.  Een warm houtaccent zorgt voor extra beleving in op deze muur. Een extra focuspunt ter hoogte van de eetkamer is de grote foto op de achterliggende muur. Het zorgt voor een mooi visueel eindpunt en brengt de nodige sfeer en rust in deze ruimte.
< Terug naar overzicht