< Terug naar overzicht

Project V

De vurige wens naar meer ruimte legde de basis voor deze samenwerking.
De bewoners hadden recent een nieuwe woonst gekocht op zoek naar meer rust maar het gevoel aan te beperkte leefruimte in de recente aanwinst bleek toch de bovenhand te halen. De zoektocht naar meer ruimte resulteerde in een extra aanbouw waardoor de centrale as tussen keuken en zithoek verschoven werd en zo de basis vormde van de extra ruimtebeleving.  Het extra ruimtegevoel werd ook gecreëerd door in te zetten op kasten op maat.  Meer kasten resulteerde in meer berging en minder zichtbare rommel wat de rust van het interieur ten goede kwam.  Zo ontstond de mogelijkheid om de echte accenten meer in de verf te zetten. Hier is geopteerd om de tegelvloer toch niet overal te laten doorlopen, maar deze te  doorbreken met een warme eiken parketvloer. De focus van de bewoner ligt niet alleen bij het tijdloze verhaal maar ook bij een huislijk comfortabel gevoel.
< Terug naar overzicht